Vervoeg ons team – We zijn steeds op zoek naar getalenteerde en gedreven mensen. Vacatures

Metaalbedrijf Slabinck
High Tech Metal Works

Metaalbedrijf Slabinck zorgt voor een sterk staaltje plaatbewerking tegen een ijzersterke prijs. Een totaalpakket van plaat tot afgewerkt product.
Via Slabinck fast garanderen wij een zeer snelle levering met een ultra korte doorlooptijd per bewerking.

Ons metaalbedrijf is ijzersterk in metaalbewerking en plaatbewerking

Belgisch plaatbewerking– en metaalbedrijf Slabinck in Brugge is uw geknipte leverancier en online metaalwinkel van metalen platen en afgewerkte metaalproducten. Dat bewijzen de uitstekende reputatie, zes generaties ervaring en 100 vakkundige medewerkers van onze online metaalhandelaar. Wij garanderen kwalitatief hoogstaande oplossingen. Reken dus op onze metaalhandel en webshop voor alles van metaal: van eenvoudige platen tot hightech-producten, volledig in huis gemaakt en razendsnel geleverd.

Technieken die wij als metaalbedrijf aanbieden

De hoogwaardige productiediensten van onze online metaalwinkel zijn een perfecte aanvulling voor de huidige hightechindustrieën. Voor veel bewerkingen en toepassingen van staal en het bestellen van metaal kunt u bij de webshop van onze metaalhandel terecht. Onze vaklieden zijn geschoold in diverse diensten. Deze diensten zijn onder andere:


laser cutting icon

Laseren

Laseren van plaatwerk in staal, inox, aluminium of zelfs messing.
Slabinck High Tech Metal Works gebruikt de laatste lasertechnologie.

ponsmachine slabinck icon

Ponsen

Wilt u eenvoudige, geometrische figuren uit een plaatoppervlak snijden? Dan is CNC-ponsen één van de snelste én goedkoopste technieken.

plooien en walsen icon slabinck

Plooien

Plooien en walsen, buizenplooien, profielwalsen. Met onze afkantpers geven we vorm aan metaalplaten tot 4m lang en 2m breed met een dikte van 25mm.

lassen

Lassen

MIG lassen staal, RVS.
TIG lassen dun staal, RVS en aluminium. Puntlassen plaatwerk tot 6mm. Stiftlaseen van M3 tot M12 moeren op een plaat.

frezen

Verspanen

Verspanen: zagen, frezen, draaien en tappen. Wij hebben iedere machine in huis om profielen te zagen, te frezen, plaatstukken te draaien of schroefdraad te tappen.

lakken slabinck laser products

Lakken

Lakken, poederlakken van een stalen of aluminium oppervlak, natlakken voor grotere metaalconstructies of staalstralen als voorbehandeling.

afwerken schuren polijsten

Afwerken

Schuren van bramen in een trommelmachine met keramische korrels, polijsten met onze schuur- en polijstmachine en parelstralen van inox.

afwerken

Monteren

Monteren van half-fabrikaten of machineonderdelen.Wij verzorgen de montage van al uw  onderdelen. U krijgt een kant-en-klaar eindproduct geleverd.

1

Geslaagde projecten

1

CERTIFICATEN

Waarom kiest u voor ons?

Wij produceren en werken SAMEN

De mensen die werken voor onze online metaalhandelaar zijn onze grootste troef. De enige manier om hun potentieel te ontsluiten, is door te investeren in de juiste systemen voor een metaalbedrijf die innovatie stimuleren. Gemotiveerde mensen met de juiste tools en het juiste ethische raamwerk vormen een krachtige combinatie. Metaal- en plaatbewerking zitten bij ons als online metaalhandelaar in het bloed. Dit ziet u terug in onze werkwijze:

Technische oplossingen

Technieken

Wij zijn een geïntegreerd metaalbedrijf met wendbare en ervaren ingenieurs in dienst die bekwaam zijn in verschillende soorten engineeringwerk. Specifieke werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn:

De grootste troef van onze online metaalwinkel is onze productie. Toepassingen met metaal worden ontwikkeld voor alle mogelijke sectoren. U vindt specialistische plaatbewerking bij ons. Bekijk al onze technieken.

Betrek ons bij uw volgende metaalproductie

Slabinck is een metaalbedrijf en metaalhandel mét webshop dat met u mee kijkt en mee denkt in uw behoeften. Alles wordt in huis geproduceerd waardoor wij volledige grip hebben op het proces. Hier plukt u als klant de vruchten van. Benader ons wanneer u een goede online metaalhandel zoekt voor uw metaal- en plaatbewerkingen. Bekijkt u ook eens het nieuws rondom de metaalindustrie.

Contacteer ons

Vul onderstaande velden in, zodat we u zo vlug mogelijk kunnen helpen.

    slabinck
    favicon

    Vlugger geholpen worden?

    Vermijd eindeloos e-mailen en ervaar een snellere service met onze webshop! Configureer via onze wizard en ontvang direct ondersteuning en/of offerte voor al jouw metaalbewerkingsbehoeften. Verspil geen tijd meer, ontdek het gemak van online winkelen! Maak je account eerst aan via onderstaande link en shoppen maar!

    slabinck

    Aanleverspecificaties

    Lees je eerst liever de aanleverspecificaties voor tekeningen,... ga dan naar de onderstaande pagina. Van daar kan je ook rechtstreeks naar onze webshop doorklikken.