top of page
1692600697745.jpeg
Sofitys - Pure Ontspanning - Logo

Onthaast en verwen jezelf in je eigen wellness oase!

Sauna's, jacuzzi's, hammams, hottubs en swimspa's zijn niet langer luxeproducten die enkel gereserveerd zijn voor vakantiebestemmingen.

Haal je persoonlijke wellnessruimte zelf in huis:

  • Ontspan wanneer het jou uitkomt 

  • Versterk je natuurlijke weerstand

  • Bereid je voor op een stevige nachtrust

  • Laat je lichaam geniet van de heilzame effecten van warmte, water en aromatherapie

Mooi verlichtte barrelsauna in de avond.

Ontdek ons aanbod 

Binnen- en buitensauna's

Geniet van een traditionele Finse sauna, met zijn intense warmte en prikkelende opgietsessies zorgt hij voor een fysieke inspanning en een mentale ontspanning.

Infraroodcabines

Een infraroodcabine is een compacte ruimte doordrongen met zachte, therapeutische infraroodstralen. Ze verwarmt u tot in de kern, bevordert de ontspanning, het spierherstel en het algeheel welzijn.

Hammams

Stap binnen in de wondere wereld van stoom: de heilzame warmte zorgt voor een zuiverend effect van de huid en neemt je mee naar het Midden Oosten!

Baden

Dompel jezelf helemaal onder in warm water. Met of zonder bubbels, om te ontspannen of om sportief in topconditie te blijven. Dit kan elektrisch verwarmd of houtgestookt.

Kant-en-klaar of volledig op maat...

We inspireren je voor de inrichting van je wellnessruimte en nemen ook de zorgen uit handen voor de plaatsing en de integratie.

We doorlopen alle stappen en brengen in kaart wat er moet gebeuren om tot een perfect werkende installatie te komen.

Dat kan gaan van een infraroodcabine die we na de plaatsing met gyproc uitwerken in de bestaande ruimte, tot het maken van een stabiele ondergrond waarop de jacuzzi, hottub of de sauna wordt geplaatst.

bottom of page