Reetsesteenweg 152 - 2630 Aartselaar

De perfecte planten voor jouw tuin vind je in ons plantencentrum

Plantencentrum Van der Auwera

Bij Plantencentrum Van der Auwera ben je aan het juiste adres voor alle soorten buitenplanten, vaste planten, hagen en bomen voor jouw tuin. Maak je keuze uit ons assortiment van meer dan 2500 vaste planten en vind die ene tuinplant die alles opfleurt!

Tuinplanten waar je jarenlang plezier aan beleeft

Wil je tuinplanten kopen? Dan is duurzaamheid enorm belangrijk! In ons plantencentrum vind je buitenplanten van kwaliteit. Sierplanten, schaduwplanten, winterharde planten, zomerbloeiers… Grote of kleine tuin? Schaduwrijk of in volle zon? In ons plantencentrum vind je de tuinplant die je zoekt!

Bomen voor je tuin uit onze eigen boomkwekerij

Bomen en hagen brengen sfeer, schaduw en structuur in je tuin. In onze boomkwekerij kan je een uitgebreid assortiment bomen kopen gaande van sierbomen tot hagen, fruitbomen en grote bomen. Doordat we alles zelf kweken, ben je zeker van de kwaliteit en hebben we steeds een ruime stock en snelle beschikbaarheid van jouw favoriete boom of haag.

Catalogus met de mooiste tuinbomen en -planten

Ga je een nieuwe tuin aanleggen of ben je op zoek naar de perfecte aanvulling voor een open plek in je tuin? Raadpleeg dan zeker onze catalogus. Het duidelijke plantenoverzicht met bijkomende informatie helpt je om een slimme keuze te maken. Niet zeker? Contacteer ons voor meer informatie of bezoek ons plantencentrum.

Groen in je tuin, het hele jaar door

Bezoek ons plantencentrum het hele jaar door voor het mooiste groen voor in je tuin. Ontdék alles onder één dak, bomen, hagen, heesters, vaste planten, potplanten… Op een oppervlakte van 8.500m² kan je op je eigen tempo rondwandelen en die planten kiezen die het best bij je tuin passen. Onze medewerkers zijn altijd aanspreekbaar voor tips en extra uitleg. In onze kwekerij van 40 hectare groot, hebben we de mogelijkheid om veel zelf te produceren, waardoor we een vast aanbod kunnen garanderen.

Laatste tips & tricks

Tine Embrechts kiest een boom tijdens de Nationale Boomplantdag

Hoe plant ik leibomen?

Vang elke regendruppel op in een buienborder of wadi

Opendeurweekend

Op zondag 26 maart zijn we uitzonderlijk open van 10u tot 17u.