Home

Nieuws

  • Veilige zeehavens: werk niet mee aan criminaliteit

    Wie in de haven werkt kan in aanraking komen met criminaliteit. Want criminele organisaties misbruiken goederenstromen, medewerkers en organisaties om drugs te smokkelen via de havens. De website www.veiligezeehavens.nl is voor iedereen die in de haven werkt en onderneemt.

  • Zeeland krijgt 50 miljoen euro uit het klimaatfonds

    De provincie Zeeland en de gemeenten Borsele, Noord-Beveland, Middelburg, Veere, Goes, Vlissingen, Kapelle en Reimerswaal ontvangen vanuit het klimaatfonds 50 miljoen euro. Het Rijk heeft dit geld beschikbaar gesteld om de leefkwaliteit te versterken in de omgeving van de locaties waar elektriciteit van windparken op zee aan land komt.

Evenementen

  • Verkiezing opa en/of oma van het jaar!

    Datum
    tot

    Heb jij de leukste opa en/of oma? Geef ze dan op voor de verkiezing van opa en/of oma van het jaar! Aanmelden kan tot 24 mei. Alle foto's en verhaaltjes worden tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis en de winnaar verdient een mooie fotoshot met natuurlijk opa/oma en de rest van het gezin!

  • Vervolgbijeenkomst in Lewedorp

    Datum
    tot

    Als vervolg op de bijeenkomst van 28 maart en de digitale informatiebijeenkomst van 14 mei, vindt op woensdagavond 12 juni van 19.30-22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) een vervolgbijeenkomst plaats in ‘De Zandlôôper’ in Lewedorp.