HOME

VERRASSEND ANDERS

Wij geven ideeën om op een innovatieve manier te kiezen voor natuursteen en keramische tegels, XXL of XXS, met mogelijkheid tot plaatsen. Bij ons draait alles om tegels die niet alleen functioneel zijn, maar ook verbluffend uniek.

Elk project starten we met dezelfde passie. Met onze eigen stielmannen werken we alles heel verzorgd af met oog voor detail.

Laat je inspireren! Bekijk onze realisaties.

 
Keramiek tegels vloertegels
Glazuren vloertegels

MEER DAN 100 JAAR ERVARING

Bij Boudolf Tegels kunnen we met trots zeggen dat we meer dan 100 jaar ervaring hebben in de tegelindustrie. Als een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is, hebben we een diepgewortelde passie voor tegels en vakmanschap.

Over de jaren heen hebben we al tal van innovatieve projecten uitgevoerd, waarbij we telkens grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden verkennen. Boudolf Tegels is telkens klaar om samen met u de uitdaging aan te gaan. 

 

DUURZAME MATERIALEN

Door onze samenwerking met merken uit Italië en Spanje, verzekeren wij de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze tegels zijn bestand tegen slijtage en behouden hun schoonheid in de loop der jaren. Dit betekent dat je investeert in een duurzame oplossing die generaties lang meegaat. 

Glazuur tegeltjes ovaal badkamer