Jochems Chapewerken is opgericht in 1964 met chape als hoofdactiviteit. Sinds eind de jaren ’60 zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen en polieren van betonvloeren. Op vraag van vele klanten doen wij sinds 1980 ook bijhorende nivelleringswerken, riolering en alle andere werken die nodig zijn om onze klanten een totaalpakket aan te bieden.

Specialist in chape en betonvloeren in Antwerpen, Limburg en de Kempen


Onze activiteiten kennen vele toepassingen. Magazijnen en werkplaatsen, privéwoningen, opritten, parkings, terrassen, druklagen op verdiepingen, showrooms en burelen,...

Ons personeel heeft een gemiddelde anciënniteit van meer dan 20 jaar in onze firma. Dit geeft een enorme bron van ervaring en dit samen met ons meest moderne machinepark maakt dat Jochems Chape en Beton is uitgegroeid tot een middelgrote speler in het plaatsen van chape en gepolierde betonvloeren. U heeft de keuze uit verschillende kleuren voor een vakkundige afwerking van uw betonvloer.

Chapewerken zijn nodig in bijna alle nieuwbouwprojecten en betonvloeren winnen de laatste jaren enorm aan populariteit, zeker in buitentoepassingen zoals opritten en terrassen. Jochems Chape en Betonvloeren is gevestigd in Brecht en is werkzaam in Antwerpen, Westelijk Limburg, De Kempen, Vlaams-Brabant en het Oostelijk deel van West-Vlaanderen.

De voordelen van een kwalitatieve betonvloer


Een betonvloer is vlak en naadloos waardoor voertuigen in een werkomgeving makkelijk kunnen manoeuvreren. Het gladde oppervlak ziet er tevens ook mooi uit. Verder is een betonvloer ook een betaalbaar alternatief voor het afwerken van uw interieur of exterieur in een kleur naar wens. Het oogt modern, maar kan ook ingeslepen worden in een patroon naar wens, passend bij iedere bouwstijl. Wanneer u uw betonvloer inslijpt, lijkt het alsof deze uit meerdere delen bestaat.

Het team professionele betonwerkers van Jochems adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw project en verzorgt een snelle, vakkundige plaatsing van uw chape of betonvloer.

Een offerte aanvragen bij Jochems Chapewerken


Wilt u uw woning of bedrijf graag laten voorzien van een kwalitatieve chape of betonvloer of heeft u nog bijkomende vragen over onze diensten? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend zodat één van onze experts u snel verder kan helpen met een vrijblijvende offerte aan een uiterst voordelige prijs. Uw project wordt ongeachte zijn omvang professioneel benaderd door een team van bekwame betonwerkers met jarenlange ervaring.

Een vrijblijvende offerte?

De beste prijs voor chape of een betonvloer.