over ons

Alter Energy
voor duurzame energieoplossingen

Welkom bij ALTER ENERGY, voor alles wat met duurzame energieoplossingen en haar efficiëntie te maken heeft. Want wie slim verbruikt, heeft een portefeuille, die niet meer onder nul ampère duikt.

Over Alter Energy

activiteiten

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Zonnepanelen

Met hun onuitputtelijke energiebron zijn zonnepanelen niet meer weg te denken uit een duurzame levensstijl.

Airco

Het hele jaar door genieten van jóúw eigen temperatuur, zowel koud als warm? Een airco biedt het allemaal en is daarnaast ook inzetbaar in verschillende ruimten en situaties.

Warmtepompen

Je woning of bedrijf milieuvriendelijk en energiebesparend verwarmen? Optimaliseer jouw woning of bedrijf met een warmtepomp.

Laadpalen

Schakel je over naar elektrische wagens voor je thuis of jouw bedrijf? Dan kunnen laadpalen aan het wagenpark niet ontbreken.

Thuisbatterijen

Energie van je zonnepanelen opslaan op momenten dat je niet thuis bent en gebruiken wanneer je het wel nodig hebt.

Elektriciteit

Ben je volop aan het verbouwen, maar is je elektriciteit nog niet klaar? Of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is met je woning? Alter Energy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers helpen je niet alleen bij het duurzaam opwarmen van ruimtes of sanitair water, het drukt ook je energiefactuur.

Ventilatie

Ventilatie is echt van goudwaarde, voor zowel particulieren als ondernemingen. Ontdek de voordelen en mogelijkheden.

Alle activiteiten

offerte

Vraag vandaag
een offerte!

Offerte aanvragen

Alter Energy helpt je op weg naar de toekomst met duurzame energieoplossingen.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een duurzamere toekomst? Vraag een offerte aan en we komen graag bij je langs om jouw weg naar een groenere manier van leven of werken uit te stippelen.