Onze services

Algemene Electriciteitswerken

Binnen de algemene elektriciteitswerken is SePar een echte expert. Zo installeren we met de juiste kennis en conform de wetgeving uw volledige elektriciteitsplan. Daarnaast voeren we ook onderhouds- en herstellingsopdrachten uit. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare installateur voor uw nieuwbouw of renovatiewoning, bij SePar bent u aan het juiste adres. Ook doe-het-zelvers begeleiden we graag om hun elektriciteit voordelig en veilig te plaatsen.

Automatisatie

Wanneer u een ervaren elektrotechnieker zoekt voor de automatisatie van uw garage, afsluiting of poort bent u bij SePar aan het juiste adres. Via onze automatisatie kunt u uw poort steeds veilig bedienen via uw smartphone of afstandsbediening. Of u nu uw winkelhek, de poorten van uw magazijn of uw garagepoort wilt automatiseren, Service Partners uit Retie staat voor u klaar.



Domotica

Ook voor andere huisautomatisering kunt u terecht bij Service Partners uit Retie (Antwerpen). Wilt u zowel uw rolluiken, gordijnen, lichten, radio… bedienen met uw tablet of smartphone? SePar regelt het voor u. Of u nu op zoek bent naar domotica voor uw woning of uw bedrijf, we helpen u graag verder.

Doe-het-zelf

Ook voor doe-het-zelvers staat SePar paraat. Zo leveren we de juiste en kwaliteitsvolle materialen en begeleiden we u om uw volledige installatie zelf op punt te stellen. U sluit alles zelf aan, wij zorgen ervoor dat uw aansluiting aan alle normen en wetten voldoet. Verder helpen we ook uw installatie klaar te maken voor de keuring.

Onderhoud

Net als elke installatie vergt uw elektriciteit ook een nauwkeurig onderhoud op regelmatige basis. Met ons team van betrouwbare en ervaren elektrotechniekers zorgen we dan ook voor een kwaliteitsvol onderhoud van uw installatie.

Zonnepanelen

Energie wordt steeds duurder. Ondanks de constant veranderende wetgeving is het nog steeds lucratief om zonnepanelen te plaatsen en op een slimme manier in je eigen energiebehoeften te voorzien. Dit kan met kwalitatieve zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij voor stroomopslag of een elektrische wagen die je overdag kan laden.

Camerabewaking

Als je in de gaten wil houden wat er in en rond je woning gebeurt kan je kiezen om camerabewaking te (laten) plaatsen. De nieuwe generatie camera's zijn erg slim en je kan de beelden bekijken via je smartphone. Daarnaast kan je de beelden bij incidenten opslaan in de cloud.

Pakjesbrievenbussen

Een standaard brievenbus is in tijde van pakjes aan huis een voorbijgestreefd model. Daarom kunt u bij ons terecht voor pakjesbrievenbussen die niet alleen uw pakje veilig bewaren maar u ook op de hoogte brengt wanneer uw pakje geleverd wordt. Meer info vindt u op onze website www.pakjesbrievenbussen.be.