Welkom

Molenschot - specialist in
industriebouw

wie zijn wij

Industriebouw in België en Nederland


Molenschot Industriebouw is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in industriebouw, zowel in België als in Nederland. Bij Molenschot bent u zeker van keiharde garanties, een vaste én scherpe prijs, kwaliteit en een vaste oplevertermijn !

industriebouw

Industrie bouw door specialisten

Molenschot Industriebouw uit Balen is een modern, flexibel en toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële bedrijfshuisvesting en industrie bouw. Onze bedrijfsgebouwen kunnen naar voorkeur opgeleverd worden met of zonder kantoren, turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht.

Het grootste deel van onze industriële bouwprojecten worden uitgevoerd in staalbouw, maar betonskeletbouw en/of hout gelamelleerde constructies behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Molenschot Industriebouw uit België?

Molenschot Industriebouw volgt een snelle en relatief goedkope manier van bouwen met oog voor functionaliteit en kwaliteit. Molenschot Industriebouw adviseert, ontwerpt en bouwt op maat en volgens uw budget.

Ons bedrijf biedt een totaalpakket in industrie bouw aan: we ontwerpenbouwen of restylen bedrijfsruimten. Onze architect maakt een ontwerp volgens uw wensen en budget en onze ingenieurs voeren de constructie uit.

industriebouw

De voordelen van industriebouw door een professional

Wanneer u bedrijfsgebouwen, zoals kantoren of een bedrijfshal, wilt toevoegen aan uw onderneming, kan dit een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. We raden u dan ook aan om uw industriebouw uit handen te geven en toe te vertrouwen aan een professional.

  • Wanneer u uw industrie bouw uit hangen geeft, krijgt u tijd om zich te focussen op uw bedrijfsactiviteit. Hierdoor hoeft een investering en een uitbreiding van uw bedrijf geen halt te roepen aan uw productiviteit.
  • Binnen Molenschot Industriebouw zorgen we ervoor dat uw industriële bouw van de tekening tot de afwerking tot in de puntjes geregeld wordt. Nadat we van u vernomen hebben welk type gebouw u wilt opzetten, welke functionaliteiten, omvang en uitstraling u wilt, gaan wij aan de slag. We nemen al uw zorgen weg en zorgen voor een kwalitatieve en snelle oplevering van uw industriebouw.
  • Tot slot hebben we een gedegen kennis en ervaring in ons werkveld, waardoor we steeds efficiënt kunnen werken. En dat voelt u ook op het prijskaartje.

Uw industriebouw in België of Nederland door ons laten uitvoeren?

Bent u binnen uw onderneming nog op zoek naar de perfecte partner voor uw project? Dan kunt u steeds bij ons aankloppen. Onze medewerkers beantwoorden maar al te graag uw vragen en schetsen samen met u duidelijk waar uw verwachtingen liggen.

Neem contact op met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

Op onze blog