Verbeter de energieprestaties van je woning of bedrijf met
 

Sol-E-Tech

Achtergrond mobiel.jpg
 

Welkom bij

Sol-e-tech

Aangenaam!
Welkom bij Sol-E-Tech, uw betrouwbare partner in duurzame zonne-energieoplossingen, gevestigd in Moerkerke (Damme). We bedienen klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen en staan klaar om ook ù te helpen om de energieprestaties van uw woning of bedrijf te verbeteren!

De zon, onze onuitputtelijke bron van energie, heeft een reeks innovatieve technologieën voortgebracht waarmee we haar kracht op een duurzame en efficiënte manier kunnen benutten. Bij Sol-E-Tech zijn we gespecialiseerd in deze geavanceerde en onderling versterkende zonne-energietoepassingen.
We begeleiden u graag in uw overstap naar groene energie. Vanaf het eerste verkennende adviesgesprek tot en met de installatie trachten we deze transitie op een vlotte en aangename manier te laten verlopen.

Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid bieden wij een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen, batterijstations en EV-laders aan.

Geen zin om verder te lezen? Geen probleem! Maak gewoon hier een afspraak (geheel vrijblijvend en kosteloos) en wij komen bij u langs om alles duidelijk uit te leggen en de mogelijkheden op ùw maat te concretiseren.

uw partner in zonnetechnieken

“Laat de zon in je hart, én op je dak, want ze schijnt toch voor iedereen?”

Dankzij voortdurende technologische verbeteringen, dalende kosten en innovatieve toepassingen heeft zonne-energie haar plaats in de duurzame energiemix van de toekomst wereldwijd bewezen.
De transitie naar groene energie is nu meer dan ooit essentieel en volop aan de gang. Elektrificatie is niet meer weg te denken en versnelt alleen maar. Ons team staat klaar om ook ùw woning en/of bedrijf van een slim en efficiënt zonne-energiesysteem op maat te voorzien.

ZONNETECHNIEKEN

Of u nu zonnepanelen zoekt om energie te produceren, een batterijstation voor het opslaan van overtollige zonne-energie, of een laadstation voor elektrische voertuigen om uw mobiliteit te verduurzamen; bij ons vindt u alles onder één dak.

KWALITATIEF MAATWERK

Bij Sol-E-Tech streven we ernaar om voor elke klant het beste zonne-energiesysteem op maat te vinden, afgestemd op hun specifieke wensen, behoeften en situatie. Of u nu een particuliere huiseigenaar bent die zijn energiekosten wil verlagen of een bedrijfseigenaar die de duurzaamheidsdoelstellingen wil bereiken, ons ervaren team staat voor u klaar.

We werken met materialen van topkwaliteit, waardoor we niet alleen efficiënte en hoogwaardige energieoplossingen bieden, maar ook gemoedsrust. Wij zorgen voor alles, van begin tot eind, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

LET’S MEET!

Bij Sol-E-Tech geloven we in het potentieel van hernieuwbare zonne-energie om een positieve impact te hebben op het klimaat en de samenleving als geheel. Door samen te werken met ons, maakt u niet alleen een verstandige investering in uw toekomst, maar draagt u ook bij aan een schonere en duurzamere wereld voor de komende generaties.

Ontdek vandaag nog hoe Sol-E-Tech u kan helpen om de overstap te maken naar schone, groene energie én tegelijkertijd uw energiefactuur lichter te maken!
Oh, en wij zijn ‘normale’ gasten, dus het stijve gedoe laten we achterwege!

Contacteer ons gerust - we bijten niet (tenzij je ons vertelt dat je nog steeds op kolen kookt!)!

Maak een afspraak met ons!

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden in jouw woning te bekijken en bespreken

Onderhoud zonnetechnieken

Vraag een onderhoudsbeurt aan voor je zonne-installatie en maximaliseer je rendement!


Wij zijn gespecialiseerd in volgende energietechnieken:

Intelligente energie-oplossingen

Energie besparen is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw banksaldo. Benut de kracht van de zon met een complete intelligente energie-oplossing.
Neem de controle van de elektriciteitsrekeningen over en maximaliseer het eigenverbruik met een reeks flexibele, modulaire energie-oplossingen.

  • Voorzie uw woning van zelf geproduceerde groene stroom met zonnepanelen.

  • Sla het teveel aan PV rechtstreeks op in een thuisbatterij voor gebruik wanneer u de stroom nodig heeft en de PV-productie laag is.

  • Laat uw auto op zonne-energie rijden. Elektrisch rijden is een kwestie van tijd, wees klaar en breid uw zonne-installatie uit met een laadpunt.

  • Breid uw zonne-installatie nog verder uit met slimme sturing zodat uw grootverbruikers intelligent aangestuurd worden en uw energieverbruik geoptimaliseerd wordt.


Erkend installateur van zonnepanelen

Uw woning voorzien van zonnepanelen is een uiterst slimme investering. De voorbije jaren zijn de prijzen van zonnepanelen fors gedaald én is de technologie van zonnetechnieken nog verder geoptimaliseerd en uitgebreid. Deze evoluties maken dat de investering in zonnepanelen interessanter is dan ooit tevoren.

Sol-E-Tech werkt enkel met zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal van topmerken die gegarandeerde kwaliteit en rendement bieden, waardoor de besparing op uw elektriciteitsfactuur en de return on investment nog aanzienlijk wordt verhoogd.

Wij zijn RESCert gecertificeerd als installateur van fotovoltaïsche zonne-energiesystemen.

Chris Pauwels 5 e.jpg
 
Autoconsumptie-700x365.png

autoconsumptie: Energie opslaan in een thuisbatterij

Dankzij uitbreiding van uw zonnepaneel-installatie met een thuisbatterij, kan u de geproduceerde elektriciteit opslaan en op een later tijdstip verbruiken. Hierdoor bent u niet langer verplicht om opgewekte elektriciteit op het net te injecteren (tegen een erg lage vergoeding) maar kan u deze dus gebruiken wanneer u ze nodig heeft. Zodoende moet u ook minder elektriciteit van het net halen (tegen een erg hoge prijs), waardoor de volledige zonne-installatie nog efficiënter wordt en de terugverdientijd nog korter wordt.

Sol-E-Tech installeert intelligente thuisbatterij-systemen die de energiestromen slim aanstuurt om het eigenverbruik te maximaliseren.

 

Laadpaal voor elektrische voertuigen

Elektrisch rijden wordt de standaard dus het kan goed zijn dat uw volgende wagen een elektrisch model is. Met een elektrische lader in uw woning wint u enorm aan comfort én kan u nog een forse besparing op uw transportkosten genereren door uw eigen geproduceerde elektriciteit van uw zonnepanelen in uw wagen te ‘tanken’.

Sol-E-Tech kiest voor EV-chargers die intelligent gestuurd kunnen worden, zodat u afhankelijk van de situatie, kan kiezen om de wagen zo snel als mogelijk te laden met de boost-functie, of de wagen bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk te laden met énkel overtollige zonnestroom van uw zonnepanelen.

Charge-Your-EV-with-Solar-Energy-1000x600_0 (1).jpg

We begeleiden u graag en geheel vrijblijvend in uw zoektocht naar het ideale energiepakket op uw maat en adviseren u in alle mogelijkheden die ook in de toekomst belangrijk zullen worden. Samen zorgen we ervoor dat u de beste energiestrategie kiest.

Contacteer ons voor een vrijblijvend adviesbezoek!


The-one-for-all-desktop-2030x560px.jpg
 

Zonnetechnieken in uw woning

De voorbije jaren zijn de prijzen van zonnepanelen fors gedaald. Een kwalitatieve zonne-installatie met alle uitbreidingsmogelijkheden van de toekomst is een uiterst rendabele en slimme investering in uw woning. Concreet: korte terugverdientijd, hoge besparing op uw energiefactuur, positieve bijdrage aan de klimaatbescherming én een opwaardering van uw woning. Waar wacht je nog op?

Wij komen graag en vrijblijvend langs om een zonne-installatiepakket op úw maat samen te stellen.

Zonnetechnieken in uw bedrijf

De investering in zonnepanelen voor op uw bedrijf is een no-brainer. De energiekost neemt een fikse hap uit het operationele budget. Door zelf uw energie op te wekken en direct in uw onderneming te verbruiken, is de terugverdientijd van zonnepanelen zeer interessant. De return on investment van de investering is zeer hoog én u zorgt voor een positieve boost van uw bedrijfsimago.

Sol-E-Tech staat u graag bij in de uitwerking van de beste strategie voor groene energie.

 
 
Zon vasthouden.jpg
Sol-E-Tech bvba, wie zijn ze, wat drijft hen, wat doen ze
— P. Jambers
Resert-certificatie.jpg

Onze realisaties

Onze fantastische partners

Onze belofte

Wij zijn dagelijks bezig met groene energietechnieken en willen onze gedrevenheid en ambitie op onze klanten overbrengen. Wij differentiëren ons op de markt door het direct contact, onze kennis en onze eerlijkheid ten opzichte van de klant. Bij ons komt de klant op de eerste plaats. We willen je zorgeloos laten genieten van uw investering door u grondig te informeren over de beschikbare mogelijkheden en u een gepersonaliseerde, correcte en transparante offerte te bezorgen.

onze ervaring

Ondanks ons jeugdig enthousiasme om iedere installatie correct af te leveren, hebben we samen meer dan 15 jaar ervaring in de energietechnieken sector. We volgen de nieuwste evoluties en technieken op de markt constant op om u telkens het efficiëntste systeem aan te kunnen bieden.

Referenties

We hopen ook binnenkort ook joúw feedback te mogen toevoegen aan deze pagina.
Lees in tussentijd gerust een aantal van de reviews van onze klanten.

Nice to meet you!

We stellen ons team graag aan je voor:

Glenn

Glenn komt graag bij je langs om te luisteren en te bekijken welke energietechniek voor jou het interessantst is, en hoe die geïmplementeerd kan worden. Hij neemt de tijd voor zijn klanten, en bezorgt hen een correcte, vollédig transparante offerte. Glenn zal je tijdens een eerste gesprek in vatbare taal uitleggen hoe de bepaalde techniek werkt, en is dé man waar je alle verdere technische vragen naar kan schieten. Hij helpt je met zijn bákken ervaring (én jeugdig enthousiasme) met de glimlach verder.

Avatar Krzysztof

Thomas

Thomas is onze dak-medewerker. Noch de hoogte, noch de steilte van een dak krijgen hem klein: het dak is z'n natuurlijke biotoop. In weer en wind (maar zéker safety first) plaatst hij al járen zonnepanelen en zonnecollectoren op nu reeds meer dan duizend verschillende daken.
Wedden dat hij ook graag jouw dak bedekt?

Avatar Maciej.jpg

Magic

Magic, 'what's in a name', is onze elektrisch-technische specialist, die de binnen-werken voor zijn rekening neemt. Hij plaatst je omvormer, verzorgt de bekabeling van het dak tot aan de kast en zorgt voor alle nodige veiligheid in het systeem. Onze zonneboilers en condensatieketels worden eveneens door deze kanjer geplaatst. Nadien stelt hij je installatie ook perfect af en verzorgt de opstart. Oh, én hij veegt proper zijn voeten! :)

Willem

Willem is onze bureau-man. Hij stelt je dossier van a tot z samen, maakt een grafisch-technische uittekening van de installatie zoals die bij jouw zal geplaatst worden, en zorgt er na installatie voor dat alle papieren/ keuringen/alle mogelijke premies voor jou geregeld zijn. Voor alle administratieve vragen, 1 (mail)adres!

 

BEN je mee?

Spring nú mee op de groene trein en verbeter de energieprestaties van je woning.
Hoe doe je dat? Simpel:

 

1.  Adviesbezoek

Ben je geïnteresseerd in een van onze zonne- en/of energietechnieken? Terecht!
Maak een afspraak met een van onze energie-adviseurs.

Zij komen bij je ter plaatse, luisteren naar je noden en wensen, bekijken de technische installatiemogelijkheden en beantwoorden ál jouw vragen.

Er wordt ter plekke een correcte, transparante en gepersonaliseerde offerte opgesteld, zonder aankoopverplichting.

Je mag jouw Sol-E-Tech-adviseur altijd verder contacteren indien je nog vragen hebt. Hij zal je met alle plezier van antwoord dienen.


2.  Installatie

Je zonnesysteem (en/of energiesysteem) wordt geïnstalleerd door ons team op afgesproken dag(en). In de bouwsector is het nakomen van een vooropgestelde planning niet altijd een evidentie. Toch trachten wij de onze zo goed mogelijk na te leven, en indién er een verschuiving noodzakelijk is, communiceren we tijdig.

Correctheid is een van de grondpijlers van ons bedrijf. Voor ons is het van het grootste belang dat de installaties van onze klanten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en met de grootste zorg geplaatst worden.

In het kader van klantvriendelijkheid, werden onze medewerkers niet enkel geselecteerd op de kwaliteit en kennis van hun werk, maar verwachten van hen ook feilloze navolging van waarden als respect en beleefdheid ten opzichte van onze klanten


3.  Jarenlang genot en voordelen van je installatie

Verlaagd e-peil

Verlaagd e-peil van uw woning

Bespaar op je energiefactuur

Bespaar jaarlijks op je energiefactuur

Garantie

Tot 25 jaar garantie

Online montoring

Online monitoring van je opbrengsten

Meerwaarde woning

Meerwaarde woning bij verkoop

Energie-onafhankelijk

Word energie-onafhankelijk en help mee aan een proper en gezond milieu

Twijfel je nog?

De keuze om te investeren in groene en energiezuinige technieken is de enige juiste keuze.
Het is vandaag meer dan ooit het moment om de energieprestaties van jouw woning te verbeteren en die energiefactuur fiks te verlagen!

Waarom kiezen?

 

Waarom óns kiezen?

Jarenlange besparing

Je bespaart met duurzame oplossingen jaarlijks op je energiekosten. Energie-technieken hebben vandaag zeer korte terugverdientijden (en brengen meer op dan een spaarboekje).

Jarenlange bespaing

Gratis adviesbezoek

Gratis technisch plaatsbezoek door een van onze vertegenwoordigers met vrijblijvende offerte.

Advies

Goede referenties / KWALITEIT

Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Voor, tijdens en na de installatie.
Gegarandeerde kwalitatieve producten en installatie.

Referenties - Kwaliteit

Save the planet

Zonne-energie vermindert de nood aan fossiele brandstoffen en zorgt voor een groen-blauwere wereld, ook voor uw kinderen.

Save the planet logo
 
 
 
 
 
 
 

DIENST-NA-VERKOOP

Wij bieden dienst na verkoop: gedegen garantie, onderhoud, support, premiedienst, technische interventies. Je Sol-E-Tech-adviseur blijft ook na je aankoop voor je klaarstaan.

Dienst-na-verkoop

Advies op maat

Wij luísteren naar uw wensen en noden en schrijven een correcte en gepersonaliseerde offerte.

Adviesgesprek

klantenloyaliteit

Wij streven bij iéder project naar maximale klantentevredenheid- en ervaring. We verzorgen iédere installatie 'alsof ze voor onszelf zouden zijn'!

Klantenloyaliteit

onze passie

- Do it with passion or not at all - 
Onze passie is groene energie, al meer dan 15 jaar.
 

Passie