Belsec. Uw veiligheid, onze zorg

24/7 service

Sinds 1975

Voor bedrijven én particulieren

Wij waarborgen kwaliteit

Belsec, dé expert in beveiliging.

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

Belsec werkt daarvoor met enkel partners die hoogtechnologische producten leveren, zoals UTC (General Electric), Panasonic, Aiphone, Nice of DR Automatics.

Want uw all round security is onze zorg.

Gratis adviesgesprek

Sinds 1975

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

Wij waarborgen kwaliteit

Elke klant, van particulier tot onderneming, ligt Belsec nauw aan het hart. Elke relatie is daarbij gebouwd op vertrouwen en eerlijkheid. De grote tevredenheid van onze klanten is daarvan het beste bewijs.

Voor bedrijven én particulieren

Elk huis, elke werf of elk bedrijfsgebouw is anders. Onze oplossingen in beveiliging zijn daarom altijd maatwerk. Onze medewerkers voeren een doorgedreven risicoanalyse uit, stellen hun rapport op en zorgen voor een duurzame en betrouwbare oplossing

24/7 service

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

Over Belsec: maatwerk, integratie van systemen en kwaliteitsgarantie

Elk huis, elk bedrijfsgebouw en elk werf is anders. Onze beveiligingsoplossingen zijn daarom altijd maatwerk. Onze medewerkers voeren een nauwkeurige risicoanalyse uit en stellen vervolgens een duurzame en betrouwbare oplossing voor. Wanneer gewenst integreren onze installateurs verschillende systemen, zoals een alarmsysteem, camerabewaking en toegangscontrole. Reken daarvoor op de technische expertise van onze geschoolde medewerkers.
De alarm– en brandbeveiligingssystemen van Belsec worden jaarlijks gekeurd door officiële instanties (Vinçotte, ANPI). Uw garantie op kwaliteit.

Alarmsysteem

Wilt u zich geen zorgen maken om inbraak in uw huis of uw bedrijfsgebouw? Wij bieden diverse alarmsystemen aan om u optimaal te beveiligen tegen inbraak.

Brandbeveiliging

Met meer dan 40 jaar ervaring in branddetectie weet Belsec precies waar brandgevaar schuilt. Met de juiste installatie zorgen we dat uw huis of bedrijfspand optimaal beschermd is bij een brand.

Camerabewaking

Met camerabewaking houdt u altijd een oogje in het zeil bij u thuis of in uw bedrijfspand. Camerabewaking schrikt dieven af en geeft u zwart op wit bewijs bij diefstal.

Toegangscontrole

De behoefte aan veiligheid in gebouwen neemt toe. Door gebruik te maken van toegangscontrole weet u precies wie er waar en wanneer het gebouw binnen is geweest.

Poortautomatisering

Met de poortautomatisering van Belsec kiest u voor gemak, veiligheid en privacy. Met een automatische poort weet u zeker dat uw poort veilig op slot is en houdt u dieven buiten de deur.

Werfbeveiliging

De werfbeveiliging van Belsec is de allerbeste beveiliging van uw werf en dekt u zich ijzersterk in tegen inbraakgevaar. Onze werfbeveiliging is draadloos en flexibel.

In vier stappen naar veiligheid

Analyse

Onze medewerkers komen bij u langs en analyseren de punten waar u een beveiligingsrisico loopt.

Offerte

Zodra we uw specifieke situatie hebben geïnventariseerd, stellen we een offerte voor u op. Deze offerte zullen we met u bespreken.

Installatie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt ons team van gecertificeerde experts bij u langs om alle beveiligingsdiensten te installeren en af te stellen.

Regelmatig onderhoud

Om optimaal te kunnen functioneren hebben beveiligingsinstallaties onderhoud nodig. Ook daar zorgen wij voor.

24/7 SERVICE

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom is de installatie van onze apparaten slechts het begin van onze service. Onze medewerkers zijn 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!