Meer informatie over opstijgend vocht op opstijgend-vocht.vlaanderen

Stijgende damp
De meest gebruikte methode om optrekkend vocht te stoppen, is om de wanden met een vochtbestendig product te injecteren.
Wanden onder kappen
Wanden onder afzuigkappen veroorzaken veel stof en schade. Muren moeten ook worden afgewerkt.
Vochtregeling
Het vocht in de muur trekt dan naar deze koude brug en wordt buiten gedraineerd kan op muren worden aangebracht.
Vochtige muren
Om het vocht te regelen, kiest u een erkende vochtwerende jager en verzekert u zich van de juiste uitvoering van de werken.

Injecteer de muur tegen optrekkend vocht

De meest gebruikte methode om optrekkend vocht te stoppen, is om de wanden met een vochtbestendig product te injecteren.

Deze gaten zijn gevuld met een vochtbestendige gel of vloeistof. De vloeistof zal uitzetten in het metselwerk en voorkomen dat het optrekkende vocht het huis binnendringt. Nadat alles is gevuld, kunnen de muren uitdrogen en opnieuw worden gecoat.

  • Kraaivocht is een vochtprobleem dat optreedt bij poreuze wanden. Neerslag wordt door de buitenmuur geabsorbeerd, waarna het vocht zich verder in de wanden verspreidt.

  • Vlaamse renovatiepremie voor vochtige wanden

    U kunt de Vlaamse renovatiepremie aanvragen voor renovatiewerken aan het huis, inclusief vochtregulatiewerkzaamheden.

Verkruimel gips van de muren

Wij injecteren uw muren met onze speciaal ontwikkelde Tripple A + A + A + Injection Gel.
We verwijderen en vervangen beschadigde gips en gewrichten.
We passen een speciale wandafwerking toe die ervoor zorgt dat het vocht niet verder in het muuroppervlak kan doordringen.

MEER WETEN

Van onze blog

Verdieping

Vochtbestendige Betonvloeren

Als een constructie moeilijk moet zijn, is niets van steeds groter belang om het watersegment te voorkomen – van stortvloed over de grond en hydrostatisch gewicht ondergronds. Hoe Rainier de atmosfeer is, des te meer controle op de stortvloed nodig is. Zwaartekracht en haarachtige activiteit zouden allemaal in staat zijn om stortbuien te infiltreren in een gestructureerd oppervlak. Elke ha is gewoonlijk voorkomen door de bijbehorende structuurprocedures:

Dak

• Zorg voor voldoende dakschaduwen om het stortoppervlak van de structuur tegen te houden.
• Vermijden van doorlopende openingen in verdelers kan de stortvloed met kracht tegengaan.
• Het aanbrengen van snijkanten of trickle-randen kan de neerslag van de stortbui verstoren door middel van oppervlaktedruk.
• Door flarden te voorzien, kan zwaartekrachtwater terug in de richting van de buitenstructuur worden gecoördineerd.
• Door een aan het gewicht aangepaste of op het gewicht gerichte ruimte aan te brengen, die overal rondom de holte achter het buitenste scheidingsvlak zichtbaar is, kan het watersegment worden vermeden door middel van pneumatische spanning.
• Installatie van dakafvoeren

Op het moment dat vocht verzamelt of wordt gevangen in een scheidingswand, dak of vloer bij elkaar, kan dit bijkomende schade veroorzaken, net zoals vorm of opbouw, een belangrijke reden voor problemen met de luchtkwaliteit binnenshuis.

Gelamineerde vloer

Het is van vitaal belang om het voertuig van waterdamp in lucht waar te nemen dat door breuken in de structuuromhulling morst. De mate van vochtigheid die kan worden geholpen door luchtstromen die wegkomen door spleten en holtes, kan vochtonderbrekingsproblemen opleveren en deze onderbrekingen moeten worden verholpen. Naarmate warme lucht stijgt, veroorzaakt dit een hoog gewicht op het hoogste punt van een constructie en een laag gewicht aan de basis, wat de stack-impact veroorzaakt. Bij deze doelen van een opmerkelijkder gewichtsverschil, de opslagruimte en de stormkelder, is het bijzonder belangrijk om luchtgaten af te dichten en windstroomvertragers te gebruiken. Een echt geval van de impact op de stapel die deze normen beter schetst, is een gangbare bouwlift en zijn paal. Tijdens uw volgende liftrit kunt u de windstroomgewichten detecteren.

Onder de meest extreme stortbuienblokken kan een achteraf gecompenseerde (geventileerde) ruimte achter de buitenbekleding, verbonden met een “kwelvlak” daarachter, elk van deze methoden van watersectie behouden. Voor lage-neerslagzones is een voldoende methodologie (met een lange reputatie) het geven van een naar het zicht gefixeerde buitenmassa van massief stenen of massief materiaal, waardoor stortbuien in de verdeler kunnen worden opgeborgen om de massa samen te brengen voor latere droging. Het minst milde raamwerk is een face-fixed-methodologie zonder stortmassa voor stortbuien, bijvoorbeeld externe beschermingsconstructies (EIFS). Dit kader zou alleen in de droogste atmosferen moeten worden gebruikt, behalve als water het bordframe (een kwelvlak) omvat.

Tegels

Geïmpregneerd vilt met zwarte bovenkant (of teerpapier) wordt gewoonlijk gebruikt als een afvalvlak, maar ook waterafstotende omhulsels, bijvoorbeeld onbuigzame bescherming of met folie ommantelde basisbekleding, kunnen aan de behoefte voldoen. Raam-, doorgangs- en rooftop- / scheidingskruispunten moeten bewust zanderig zijn om een convergentie van het kwelvlak te garanderen. Omdat het afvalvlak naar de buitenkant van de verdeler bij elkaar komt, zijn effecten op de binnenluchtkwaliteit van teerpapier of inflexibele lading normaal alleen een probleem voor kunstmatig gevoelige individuen.

 

Plafondverf

Op De Juiste Manier Een Muur, Plafondvochtigheid En Kwel Voorbereiden Op Schilderen

Weet u niet wat u moet doen voordat u een kamer schildert? Schilderen is een waarschijnlijk werk; de resultaten die voortvloeien uit een levensvatbare bezetting kunnen echter ongelukkig zijn. Veel teleurstellende verfbezettingen komen voort uit het niet rechtmatig opstellen van je kamer, verf en jezelf. Bescherm dat tegen transpiratie bij je volgende verfwerk – hier zijn negen dingen die je zou moeten doen voordat je een kamer schildert.

1. Veiligheid

Wist je dat? De meest algemeen waargenomen verklaring achter niet-dodelijke schade thuis is vanwege valpartijen – een expansieve dimensie van hen thuis. Voordat u gaat schilderen, vermijd potentiële gevaren zo oprecht als u zou doen met een aantal verschillende voordelen. Iets wat u kunt doen, is een stevige ladder kopen of aanschaffen die niet zal wijken. Plaats items in een met een ingebouwd rack waarin u uw verfblik en gereedschappen kunt bewaren.

Plafond
2. Kledingstukken

Een andere beweging om jezelf op te stellen voor het schilderwerk is om je geschikt te kleden. Schilderen kan een chaotische kwestie zijn, ook een met onveranderlijke uitkomsten. Om verfspatten tegen te gaan op je meest geliefde kleding en schoenen, kleed je oude kleren en coaches aan die je niet zou interesseren om kleur te krijgen.

3. Voorbereiden

Voordat je echt verf aanbrengt, moet je je verf laten rangschikken. Door ons in te stellen, bedoel je je beschaduwingsbepaling, bekijk ze op je muur en vind je de juiste glans voor de wandschaduw.

Een raadselachtige kwestie die later naar boven kan komen, is de tijd dat uw verf op is voordat de muren klaar zijn. Om dit te omzeilen, garandeert u een kruiscontrole van de oppervlakte van uw muren met de beoordelingen gegraveerd op de verfblik. Gewoon geen onzekerheid, plan voor een paar jassen en vervolgens een aantal voor touch-ups niettegenstaande wat het ding garandeert.

Eerste schilderij
4. Verhuizen

Typisch, kritieke decoraties, hardware en andere moeten ongebruikelijk zijn voordat u begint. Verwijder matten en matten en spot ze in een andere kamer. Voor al het andere kun je papieren op de grond leggen en meubels naar binnen duwen. Spreid ze uit met een opbouwblad zodat ze worden afgeschermd van de schilderstrategie.

5. Wassen

Moet je doe-het-zelf-lakwerk vlekkeloos zijn? Was die vuile muren! Ophoping, vuil en olievlekken kunnen uw nieuwe verf belemmeren om rechtmatig te blijven. Het niet volgen van deze beweging kan tot echte ontevredenheid leiden. Je draagt ​​er al die tijd en vitaliteit aan bij, dus wat is een extra schoonmaakactie?

Je kunt muren wassen met een celluloseweeg en een schuimige mix van water en reinigingsmiddel. Specialisten gebruiken gewoonlijk TSP of trinatriumfosfaat, maar het gevaar dat het doorgeeft, verwacht dat u een mogelijk gevaar moet vermijden.

Prachtige Muur
6. Prime

De ideale manier om jezelf een bevredigend resultaat te garanderen, is door je voor te bereiden. Door van tevoren klaar te zijn, kunt u een frisse, onberispelijke fase verslijten. Wanneer u eindelijk de verf aanbrengt, zorgt de unieke vasthoudeigenschap van de voorbereiding ervoor dat de verf gemakkelijk op de muur kan blijven plakken en gedurende een ongelooflijk langdurige tijdspanne.

7. Tape

Gebruik om schijnbare redenen een verhullende tape, plak de randen van de randen en de randen van de ingang vast. Nadat je elke hoek hebt gepoetst, verwijder je de tape onmiddellijk. Dit garandeert dat je er geen verf naast afgeeft.

Wassen
8. Of opnieuw, opnieuw

In het geval dat u niet in staat bent om uw kamer te lijmen, kunt u over het algemeen opnieuw de verflaag van de hele kamer proberen en alles knippen. U kunt gaan door eerst de bekleding en het plafond te schilderen zonder op te lappen. Alle onvolkomenheden zoals stromen of smircesh kunnen later worden gemaskeerd door verse verf.

9. Tijd

Bedenk tenslotte dat schilderen, terwijl het tegelijkertijd een redelijke onderneming is, ongetwijfeld veel tijd en vitaliteit zal kosten. Zou graag alles meenemen van een meerdaagse tot zeven dagen (afhankelijk van de tijdsspanne van je inspanningen) om het te voltooien.

Vergeet niet dat schilderen niet voor iedereen is. In het geval dat u niet denkt dat u zich kunt concentreren op deze opdrachten voordat u gaat schilderen, is het ideaal om een ​​verbluffend resultaat te vermijden en een specialist te contracteren.

Stijgende damp

Wat Is Rising Damp & Hoe Het Te Behandelen

Met betrekking tot de opkomende vochtige behandeling, bieden laagkaders zoals die worden beschouwd als een aantrekkelijke optie in tegenstelling tot de meeste gewone vochtige afdichtingsstrategieën, bijvoorbeeld samengestelde vochtige bewijscursussen (DPC’s), cementachtige en bitumineuze verf op coatings en buitenwater-anti-agenten. Dit komt omdat laagkaders voor het grootste deel onbelangrijke gereedheid vereisen, haasten om te introduceren en worden beschouwd als meest doordacht voor de structuur. Ze zijn omkeerbaar en kunnen worden geventileerd, waardoor ze met name ideaal zijn voor gebruik bij bescherming en gedenkwaardige avonturen, net als bij restauratie, verbouwing en nieuwe vorm waarbij een stijgende, vochtige behandeling vereist is.

Schade
Op het moment dat een geïnfundeerd vochtig verificatiecircuit wordt gebruikt in vochtige verdelers waar een stijgende vochtbehandeling vereist is, omvat een deel van de procedure vrij vaak het hacken van bestaande mortel, wat een verbazingwekkend lastige en chaotische procedure is. Het doordringen en doordrenken van het samengestelde DPC is een zorgvuldige wetenschap, in die zin dat de gaten moeten worden geboord naar de juiste breedte, naar de juiste spreiding en naar de juiste diepgang als het tot een goed einde komt.

De nauwkeurige controle van DPC-crème of vloeistof in verband met de dikte van de verdeler en waaruit deze wordt vervaardigd, moet worden bepaald en gebruikt om absoluut succesvolle dispersie in het substraat tot stand te brengen, wat met name twijfelachtig is in structuren die zijn ontwikkeld van verschillende materialen of onvoldoende gefabriceerde structuren waar er zijn uitgebreide vissers en leegten. Als opkomende vochtige behandeling kunnen vochtige afdichtingslagen over de meeste bestaande scheidingsvakken worden verbonden zonder dat ze moeten worden verdreven. Geen mysterie is vereist en de lagen worden gepresenteerd aan de verdelers, gepenetreerd en snel en netjes bevestigd op een vergelijkbare manier op vrijwel elk substraat. De vochtdichte afdichtingslagen geven een ondoordringbare obstructie om de binnenwaartse completes te verzekeren die een stijgende, vochtige behandeling vereisen, zonder de normale werkzaamheden van de verdeler te veranderen.

Reparatie
Als er een DPC-vloeistof wordt gebruikt, wordt de dynamische bevestiging op dat moment gemengd met water als drager, zodat u met succes steeds meer vloeistof in een effectief vochtige verdeler brengt, waardoor het vochtiger wordt! Als er natuurlijk materiaal zoals hout is (vellen ontwijken, toegangspoorten, architraven, bevestigingsvierkanten, enzovoort) in contact met de vochtafdeler op dat moment, bestaat het gevaar dat houtvervuilende parasieten zoals droge of natte spoil kunnen ontkiemen en door en grote reden echte rot.

Droge bederfbehandeling kan bijzonder uitzonderlijk lastig en kostbaar zijn. Vochtig hout zal eveneens naar voren komen en hout herbergen van vermoeiende enge kruipers, des te regelmatiger bekend als houtworm. Invasie door hout vermoeiende insecten kan een hinderlijk effect hebben op het hout, wat kan resulteren in de noodzaak om volledig uit te drijven en het ding of de houtwormbehandeling te vervangen door een meesterorganisatie voor houtwormbehandeling kan van vitaal belang zijn. Filmkaders sluiten de verfraaiende schrijnwerkerij en houten voorwerpen volledig af van elke vochtigheid in de verdelers en trekken daardoor hun levensduur uit.

 

Een ander geprefereerd standpunt dat vochtige afdichtingsfilms ten opzichte van geïnfuseerde substantie DPC’s als een opstijgende vochtbehandeling hebben, is dat synthetische DPC’s vrij vaak worden geïntroduceerd met een voorstel om de verdeler in elk geval te hermorteren tot een hoogte van 1,2 m met een dikke mortel en met een zout vertragende toegevoegde stof in het mortelmengsel. De put zal door de gecontracteerde vochtige meester worden beschouwd als een onmisbaar stuk van dit raamwerk als het brouwsel DPC en dienovereenkomstig het tot stand brengen van de juiste mix van zand, bindmiddel en zoutvertragende toegevoegde stof is volledig belangrijk in het geval dat het is om zijn structuur werk.

Vochtspecialisten geven af ​​en toe een certificering voor het werk als de bijbehorende zoutvertragende putting niet is gedaan en als het toeval is dat het door een andere persoon is voltooid, wordt de eindklant op dat moment geconfronteerd met een gesplitste verplichting als iets blijkt slecht later.

Andere vochtproblemen

Een specifiek vochtprobleem dat met name kan optreden tijdens renovaties of renovaties is de aanwezigheid van bouwvocht. Bij het renoveren gebruik je vaak bouwmaterialen die moeten worden gemengd met water.

wat is het, hoe wordt het gemaakt? - Vocht opbouwen