Een unieke kapsalon in Uden

Een heerlijk moment voor jezelf, waarbij je omringd wordt door aandacht en zorg. Dat vind je bij Haarstudio Ronky. In een één-op-één setting met volop privacy, leg ik je graag helemaal in de watten en neem ik uitgebreid de tijd voor je. Het resultaat: optimaal genieten én een look die helemaal bij je past!

 

Ronky is creatief en professioneel, kwalitatief en deskundig. Ik laat me continu bijscholen, zowel nationaal als internationaal, zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste trends en technieken. Zo ben ik gecertificeerd ‘krullenkapper’ met de innovatieve ‘CURLSYS’-techniek. Daarnaast is Ronky gemoedelijk en gezellig, levendig en betrokken. Bij Ronky geen haast, wel tijd, privacy, aandacht en kwaliteit. Met een goede kop koffie of thee (als je wil zelfs met likeurtje!) of een lekker wijntje, bij mooi weer in de tuin. Zodat je je zowel van binnen als van buiten weer geweldig voelt!

Over mij

 

Hoi! Ik ben Rian, eigenares van Ronky. Kleurrijk en creatief. Werken met mensen, creativiteit en gezelligheid, daar word ik gelukkig van! Alweer enkele tientallen jaren stort ik me met ongebreidelde energie, enthousiasme en grote betrokkenheid op mijn werk bij Ronky. Ik ben bovendien nog lang niet uitgeleerd. En dat houdt dit vak steeds leuk en interessant.

Behandelingen

 

Van wassen in de massagestoel tot knippen, kleuren en stylen met een overheerlijk hapje en drankje… bij Haarstudio Ronky is iedere behandeling een beleving. Ik begin graag met een goed advies over jouw haar en uiterlijk. Ga lekker zitten en relax! In een persoonlijke één op één-setting omring ik je met alle mogelijke zorg en aandacht!

Beleef het bij Haarstudio Ronky

a