Home

Alles op installatiegebied

Wij verzorgen voor uw woningen het complete installatiewerk. Wij installeren verwarmingssystemen, en ook zonne-energie, brengen water- en gasleidingen aan in zowel oud- als nieuwbouw. Daarbovenop kunnen wij ook onderhoud op maat aanbieden.

Wij zijn graag bereid u een offerte te maken.

Altijd correct

Bij alle installatieklussen komen wij vooraf bij u thuis de situatie opnemen. Wij kunnen daardoor altijd kwalitatief en correct werk afleveren. Mocht er toch onverhoopt iets niet in orde zijn, dan zorgen wij ervoor dat de afhandeling zo snel mogelijk en naar tevredenheid wordt afgehandeld.

Bent u op zoek naar een cv-installateur in Antwerpen (zone 03), dan moet u zeker contact met ons opnemen en ontdek het verschil in prijs, kwaliteit en service! Kiezen voor Desva als cv-installateur is ook kiezen voor zekerheid en referenties.

Wij hebben reeds werken uitgevoerd in Wilrijk, Hoboken, Hemiksem, Schelle, Boom, Aartselaar, Kontich, Edegem, Mortsel, Borgerhout, Deurne, Berchem, Niel, Hove en Lier!

DESVA aanvaardt EcoCheques / EcoPass! voor meer info klik hier.

Onderhoud CV-ketels

INTERVENTIE AANVRAAG FORMULIER Klik hier.

Onderhoud laat de cv ketel zo goed en veilig mogelijk werken. Zo gaat de verwarmingsketel langer mee. En bespaart men stookkosten. Een goed onderhouden cv ketel:

  1. Heeft minder kans op storingen
  2. Gaat langer mee
  3. Geeft een hoger rendement, dit scheelt stookkosten
  4. Verbrandt gas beter, dit is beter voor het milieu
  5. Is veiliger en stoot minder CO2 uit

Storing cv ketel

Zonder regelmatig cv ketel onderhoud wordt het apparaat vuil van binnen. Dit verhoogt de kans op storingen en verhoogt de uitstoot van ‘broeikasgas’ CO2.

Rendement

Doordat een cv ketel vervuild en ontregeld raakt, daalt het rendement. Dit kan oplopen tot maarliefst 10%.

Verzekering en onderhoud

Er zijn brandverzekeringen en opstalverzekeringen die regelmatig cv ketel onderhoud verplichten. Als je brandschade claimt, moet je kunnen aantonen dat er onderhoud heeft plaatsgevonden aan de cv ketel.

Garantie

Regelmatig onderhoud is vaak ook van belang om aanspraak te kunnen blijven maken op de fabrieksgarantie. Lees dit na in de garantievoorwaarden van de ketel. Regelmatig onderhoud helpt dus mee aan een betrouwbare, veilige en zuinige werking van de cv ketel. Dit onderhoud dient te worden uitgevoerd, conform hun eigen onderhoudsvoorschriften en door daarin gespecialiseerde bedrijven, zoals uw DESVA installateur.

INTERVENTIE AANVRAAG FORMULIER Klik hier.

Wij kunnen onderdelen van de volgende merken verkrijgen, Acv, Ariston, Atag, Brötje, Buderus, Bulex, Chaffoteaux, Chappee, Daalderop, Dietrich, Faber, Ferroli, Immergas, Junkers Bosch, Oertli, Radson, Rapido, Remeha, Rendamax, Riello, Sime, Vaillant, Weishaupt, Wolf;

Sanitair

Voor het installeren van nieuw sanitair bekijken wij vooraf de situatie bij u thuis. Samen met uw ideeën komen we tot een deskundig advies. U gaat vervolgens naar de showroom van onze groothandel. Daar kiest u de inrichting van de badkamer die bij u past. Nadat de materialen zijn geleverd installeren wij voor u de complete badkamer.

Nuttige internetadressen voor de SANITAIR klik hier.

Adressen van onze groothandel klik hier.

Wat is het verschil tussen een condensatieketel en een traditionele ketel (of hoogrendementsketel)?

In een condensatieketel wordt de waterdamp uit de rookgassen in de warmtewisselaar gecondenseerd zodat de calorieën gerecupereerd worden. Bij een traditionele ketel daarentegen gaat de energie die in de rookgassen zit langs de schouw verloren. Bij een condensatieketel wordt deze energie voor een groot gedeelte teruggewonnen en in warmte voor de woning omgezet. Daarom is het rendement van een condensatieketel een pak hoger.

Het principe is vrij eenvoudig: hoe lager de temperatuur … hoe beter. Om u een idee te geven: in een oude ketel kan de temperatuur van de rookgassen tot ongeveer 250°C bedragen; in een moderne, klassieke ketel is dat 130°C en in een condensatieketel slechts 50°C. U ziet meteen de besparing die gerealiseerd wordt.

Een cv-ketel ouder dan 20 jaar vervang je het best door  een condensatieketel. Een besparing tot 35% Door je oude ketel te vervangen door een condensatieketel kan je je energiefactuur verminderen met 35% waardoor de terugverdien tijd voor een woning van gemiddelde grootte slechts vijf jaar is.

Wij plaatsen de volgende merken Remeha, Junkers Bosch, buderus, Vaillant;

Contact

E-Mail  formelier.
vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om de planning te maken.