1. Gewapende ex-paracommando verschanst zich na burenruzie urenlang in woning in Kontich: politie valt pand binnen en pakt verdachte op
    Play
    UPDATE

    Gewapende ex-paracomman­do verschanst zich na burenruzie urenlang in woning in Kontich: politie valt pand binnen en pakt verdachte op

    In de Ooststatiestraat in Kontich is de politie vrijdagavond opgeroepen voor een uit de hand gelopen burenruzie. Daarbij had een van de buren zich verschanst in zijn woning met een wapen. De politie sloot de straat af en onderhandelde urenlang met de verdachte, hoewel ze in eerste instantie zelfs geen contact kregen. En dat terwijl er nog een, mogelijk zwangere, vrouw bij hem in de woning zat.
    Kontich
  2. De Bruyne & Lukaku, de stille en luide leider van de Duivels: “Als Kevin het woord neemt, ga ik wat op de achtergrond”
    PREMIUM

    De Bruyne & Lukaku, de stille en luide leider van de Duivels: “Als Kevin het woord neemt, ga ik wat op de achter­grond”

    Net zoals op dat iconische beeld van tien jaar geleden slaan Kevin De Bruyne (32) en Romelu Lukaku (31) de handen in mekaar. Afwassen doen de stille en de luide leider van de Rode Duivels niet meer samen, maar onder Tedesco vormen ze wel een onafscheidelijke tandem. Met Lukaku en De Bruyne ontleden we hun rol bij de nationale ploeg, de aanstormende generatie en hun vriendschap: “Rom, jij wou altijd rijst met kip...”
Antwerpen

Antwerpen is momenteel je favoriete gemeente. Wijzig gemeente

Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws

Je eigen regio wordt opgehaald