1. TITELSCENARIO’S. Anderlecht kan zondag tegen grote rivaal Club kampioen spelen (al heeft het wel hulp van Cercle nodig)
    38

    TITELSCENARIO’S. Anderlecht kan zondag tegen grote rivaal Club kampioen spelen (al heeft het wel hulp van Cercle nodig)

    Bij Anderlecht lachen ze zich de tanden bloot. Door de draw in Club Brugge-Union staat paars-wit weer aan de leiding. En kan het zondag op eigen veld tegen de grote aartsrivaal landskampioen worden. Al moet het dan zelf winnen en mag Union eerder op de dag niet winnen op het veld van Cercle Brugge. Hoe zit het nu precies in de Champions’ Play-offs? Ontdek het hieronder!
  2. “Hij trok mijn bikinibroekje uit en toen viel ik flauw van de pijn”: voor verkrachting van minderjarige meisjes mikt twintiger op vrijspraak
    PREMIUM

    “Hij trok mijn bikini­broek­je uit en toen viel ik flauw van de pijn”: voor verkrach­ting van minderjari­ge meisjes mikt twintiger op vrijspraak

    “Plots zag ik de mogelijkheid om te ontsnappen en dat deed ik ook. Ik was compleet in shock.” Een destijds 17 jaar oud meisje lijdt nog altijd enorm onder wat haar tijdens een vakantie op het Griekse eiland Kos is overkomen. Een 20-jarige man uit Itegem nam haar toen mee naar het toilet, deed de deur op slot en zou haar verkracht hebben. Ze zou ook niet het enige slachtoffer zijn van de twintiger, die in Mechelen een celstraf én ruim 100.000 euro schadevergoeding boven het hoofd hangt. Toch gaat hij vol voor de vrijspraak. “Hij heeft slechts één iets verkeerd gedaan.”
    Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver
Antwerpen

Antwerpen is momenteel je favoriete gemeente. Wijzig gemeente

Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws Meer Nieuws

Je eigen regio wordt opgehaald

  1. “Alles vereiste de krabbel van de heer Trump”: oud-fixer nam lening om zwijggeld Stormy Daniels voor te schieten
    Play
    Update

    “Alles vereiste de krabbel van de heer Trump”: oud-fixer nam lening om zwijggeld Stormy Daniels voor te schieten

    Donald Trump was op de hoogte van het zwijggeld dat betaald werd aan pornoster Stormy Daniels in 2016. Dat heeft Michael Cohen, de vroegere advocaat van Trump, maandag gezegd op het zwijggeldproces. Cohen geldt als kroongetuige in het proces, dat zijn vijfde week is ingegaan: “Alles vereiste de ondertekening van de heer Trump”, zei de voormalige vertrouweling van de oud-president in de rechtbank te New York.
  2. “Dit gaat me nog m’n hele leven achtervolgen”: ‘Milo’-acteur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen
    Showbits

    “Dit gaat me nog m’n hele leven achtervol­gen”: ‘Mi­lo’-ac­teur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen

    Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en trekt naar de studio’s in Boortmeerbeek om enkele setgeheimen te onthullen. Posterboy en hunk van de reeks Mathias Mesmans (22) leidt hem rond. Komt er écht bier uit de tapkraan? Is het brood in Milo’s bakkerij te eten? Je komt het allemaal te weten.